audities

Ben jij tussen de 8 en 15 jaar?

Kun je goed dansen, zingen en vind je het leuk om toneel te spelen? Geef je op voor de audities en wie weet sta jij volgend jaar te stralen op het podium!

Om deel te nemen aan de audities op zaterdag 25 en zondag 26 juni 2022 kun je het aanmeldformulier onderaan deze pagina invullen. Afhankelijk van je beschikbaarheid word je op één van deze dagen ingedeeld. Op zaterdag 25 juni zijn er twee blokken: van 9:00 uur tot 12:00 uur en van 13:30 uur tot 16:30 uur. Op zondag 26 juni zijn de audities van 9:00 uur tot 12:00 uur. Heb je nog vragen? Mail dan naar team@kleine-kees.nl.

Je kunt je t/m vrijdag 3 juni 2022 inschrijven.

 

Hoe verloopt je auditie?

Voor de auditie zelf hoef je niks voor te bereiden. De auditie bestaat uit drie onderdelen die je, samen met een aantal andere kinderen in een groep, zult gaan doen.

Spel
Je beeldt een aantal emoties uit a.d.h. van een spelvorm. Je leert een stukje toneeltekst en improviseert met toneelspel.

Dans
Je krijgt een goede warming-up en je danst een aantal danspasjes die uiteindelijk een echte dans gaan worden.

Zang
Je zingt eerst in zodat je stem warm wordt. Daarna zing je een stukje van een liedje, meerstemmig en solo.

Aan het einde van de workshop laten we aan elkaar het spel zien. Elk groepje zingt het lied dat ze geleerd hebben voor de rest van de kinderen en we dansen met alle groepen de dans die geleerd is. Kortom; we maken er een gezellige auditie van.

 

Meld je aan voor de audities!
Seizoen 2022/2023

Sorry. De aanmeldingen voor de audities voor seizoen 2022/2023 zijn gesloten.